fien

Uudet tuotteet

D&H Pouches Digestive Support 450 g

D&H Pouches Digestive Support 450 g

Tuotekoodi: 30101

D&H Pouches Digestive Support 450 g (vatsa ja suolisto kuntoon)

D&H Digestive Supportia käytetään ruoansulatusongelmien ennaltaehkäisyyn ja vaurioiden parantamiseen.

Suosittelemme tuotetta herkkävatsaisille sekä suoliston ja mahan ongelmista, kuten vatsahaavasta, ähkystä tai löysästä vatsasta kärsiville hevosille.

Tasapainottaa hevosen ruoansulatusta ja varmistaa kokonaisvaltaisesti suoliston terveen toiminnan.

Tuotteen useat prebiootit ja Actisaf-hiiva edistävät monin tavoin koko ruoansulatusta (mm. kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä).

Ylläpitää suoliston tervettä bakteerikantaa ja vatsan PH-tasapainoa sekä auttaa välttämään liikaruokinnan ongelmia kuten ähkyä ja koliikkia.

Yrtit, minttu, sarviapila ja psyllium-jauhe, tukevat ruoansulatuksen normaalia, säännöllistä toimintaa.

Kätevä uudelleensuljettava pussi: helppo käyttää, hyvä säilyvyys, sopiva koko! D&H Digestive Support on yhdessä asiantuntijoiden ja eläinlääkärien kanssa kehitetty maittava ja pellettimuotoisena pölyämätön lisäravinne, joka tasapainottaa hevosen ruoansulatusta ja varmistaa kokonaisvaltaisesti sen suoliston terveen toiminnan. Tuotetta käytetään erityisesti ruoansulatusongelmien ennaltaehkäisyyn ja vaurioiden parantamiseen. Tuotteen useat prebiootit ja Actisaf-hiiva edistävät monin tavoin koko ruoansulatusta, mm. kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ehkäisevät suolistovaivoja ja ylläpitävät suoliston terveellistä bakteerikantaa ja vatsan PH-tasapainoa sekä auttavat välttämään liikaruokinnan ongelmia kuten ähkyä ja koliikkia. Yrtit, minttu, sarviapila ja psyllium-jauhe, tukevat ruoansulatuksen normaalia, säännöllistä toimintaa. Käytä muun ruokinnan lisänä rasittavissa tilanteissa ja ympäristönvaihdosten yhteydessä, kuten kilpailutilanteissa, kuljetusten aikana ja laitumelle siirryttäessä tai hevosen ruokintaa muutettaessa. Suositellaan herkkävatsaisille sekä suoliston ja mahan ongelmista, kuten vatsahaavasta, ähkystä tai löysästä vatsasta kärsiville hevosille.

PDF TUOTEKORTTI

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

 • D&H ERS Cubes 20 kg

  D&H ERS Cubes 20 kg

  D&H ERS Cubes on korkeaenerginen, pellettimuotoinen erikoistäysrehu, jonka tärkkelys- ja sokeripitoisuus on hyvin alhainen. 

  Se sisältää vähemmän viljaa ja runsaasti hyvälaatuisia öljyjä ja sulavia kuituja, jotka luovuttavat vatsaystävällistä, hidasta energiaa tasaisesti.

  Soveltuukin erityisesti lihasongelmista ja ruoansulatus- ja mahavaivoista, esim. vatsahaavasta kärsiville kilpa-hevosille sekä hevosille, jotka ovat taipuvaisia kaviokuumeeseen.

  Sisältää kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet helposti imeytyvässä muodossa ja korkeina pitoisuuksina sekä lisättyjä elektrolyyttejä.

  Actisaf-hiiva edistää ja tukee ruoansulatuksen toimintaa.