fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Kilparehut » D&H ERS Cubes 20 kg

D&H ERS Cubes 20 kg

D&H ERS Cubes 20 kg

Tuotekoodi: 42999N

D&H ERS Cubes on korkeaenerginen, pellettimuotoinen erikoistäysrehu, jonka tärkkelys- ja sokeripitoisuus on hyvin alhainen. 

Se sisältää vähemmän viljaa ja runsaasti hyvälaatuisia öljyjä ja sulavia kuituja, jotka luovuttavat vatsaystävällistä, hidasta energiaa tasaisesti.

Soveltuukin erityisesti lihasongelmista ja ruoansulatus- ja mahavaivoista, esim. vatsahaavasta kärsiville kilpa-hevosille sekä hevosille, jotka ovat taipuvaisia kaviokuumeeseen.

Sisältää kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet helposti imeytyvässä muodossa ja korkeina pitoisuuksina sekä lisättyjä elektrolyyttejä.

Actisaf-hiiva edistää ja tukee ruoansulatuksen toimintaa.

D&H ERS Cubes (Excercise, Recovery, Stamina =ERS) on korkeaenerginen, pellettimuotoinen erikoistäysrehu, jonka tärkkelys- ja sokeripitoisuus on hyvin alhainen.

Se sisältää vähemmän viljaa ja runsaasti hyvälaatuisia öljyjä ja sulavia kuituja, jotka luovuttavat vatsaystävällistä, hidasta energiaa tasaisesti.

Rehu soveltuukin erityisesti lihasongelmista ja ruoansulatus- ja mahavaivoista, esim. vatsahaavasta kärsiville kilpa-hevosille sekä hevosille, jotka ovat taipuvaisia kaviokuumeeseen.

Rehun korkealaatuinen valkuainen ja sen monipuolinen aminohappokoostumus, mm. lisätty lysiini, tukee hevosen lihasterveyttä, joten rehu sopii kovaankin harjoitteluun.

Sisältää kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet helposti imeytyvässä muodossa ja korkeina pitoisuuksina sekä lisättyjä elektrolyyttejä, jotka auttavat tehokkaasti toipumaan hikoilun aiheuttamasta nestehukasta.

Rehun E-vitamiinilisä ja antioksidantit tukevat hevosen immuunipuolustusta, yleiskuntoa, lihaksiston toimintaa ja suorituksesta toipumista.

Actisaf-hiiva edistää ruoansulatuksen toimintaa, kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ehkäisee suoliston ongelmia ja ylläpitää sen terveellistä bakteerikantaa sekä vatsan PH-tasapainoa.

Lisätty B-vitamiini tehostaa aineenvaihduntaa.

Maistuva koostumus.

PDF-TUOTEKORTTI