fien

Pieneläimille

Kauttamme saa Altromin rehuja kaikille jyrsijöille ja mini / mikropossuille.

Kaneille kauttamme saa, Altrominien lisäksi, varastotuotteena Chudley's Rabbit Royalea 3 ja 14 kg pusseissa. Muita Chudley's tuotteita ennakkotilauksella.

Chinchilloille valikoimistamme löytyy Altrominin lisäksi Mästers pelletit 5 kg purkissa ja 20 kg säkissä sekä huippulaadukasta Carrera Chinchillanhiekkaa 20 kg säkeissä.

Kuivikkeita valikoimistamme löytyy mm. Milla Morea eri muodoissa, Mörtti Röpöä pienissä ja suurissa säkeissä sekä Euro-lin pellavakuiviketta.

Osiosta muut näet muuta jyrsijöille suunnattua tarjontaamme.

Jos kaipaat jotain mitä mieltä ei saa, anna palautetta (feedcon@feedcon.fi) Kehitämme mielellämme tarjontaamme palautteen pohjalta.

Vasemmassa sivussa myös eläinkohtaisia "pikalistoja" Muista kuitenkin näiden lisäksi tarkistaa osio muut (eihän sitä koskaan tiedä..)  

Voit myös klikata lemmikkisi tuotteet auki alla olevista linkeistä (muista näiden lisäksi tarkastaa muut tuotteet)

Hiiret ja rotat                Kanit               Marsut          Chinchillat           Hamsterit            Mini/mikropossut

Kauttamme saatavissa rehut myös esim. kanoille. sisälinnuille ja alpakoille.

Jos haluat koota / rakentaa siemen..sekoituksesi itse on meiltä saatavissa mm. kotimaisia viljoja (kaura, ohra & vehnä), litistettyjä herneitä, alfalfa pellettejä, maapähkinää (kuorella ja ilman)..