fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Yea-Sacc 2kg

D&H Yea-Sacc 2kg

D&H Yea-Sacc 2kg

Tuotekoodi: 30011

D&H Yea-Sacc -hiivavalmiste (elävää Saccharomyces cerevisiae -hiivaa) on tarkoitettu tasapainottamaan ja aktivoimaan hevosen ruoansulatusta ja varmistamaan kokonaisvaltaisesti sen suoliston terve toiminta.

Ruoansulatusongelmien ennaltaehkäisyyn ja vaurioiden parantamiseen sekä varmistamaan rasituksessa olevan hevosen suorituskyky

Suositellaan annettavaksi erityisesti ruokinnan muutosten yhteydessä, rasittavissa tilanteissa kuten kuljetusten aikana sekä kovassa rasituksessa kuten kilpailutilanteissa.

Tuotetta suositellaan myös tammoille ennen varsomista, sillä sen on todettu lisäävän tammanmaidon energiapitoisuutta sekä sokerin, proteiinin ja hyödyllisten aminohappojen määrää maidossa.

D&H Yea-Sacc -hiivavalmiste on tarkoitettu tasapainottamaan ja aktivoimaan hevosen ruoansulatusta ja varmistamaan kokonaisvaltaisesti sen suoliston terve toiminta.

Lisäravinnetta käytetään erityisesti ruoansulatusongelmien ennaltaehkäisyyn ja vaurioiden parantamiseen sekä varmistamaan rasituksessa olevan hevosen suorituskyky.

Jauhemuotoisena tuote on helppo annostella ja sekoittaa osaksi muuta ruokintaa.

Tuotteen sisältämä kuivattu, elävä Saccharomyces cerevisiae -hiiva hyödyttää monin tavoin koko ruoansulatusketjua:

Se tehostaa kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ylläpitää ja aktivoi suoliston bakteerikannan toimintaa ja normalisoi vatsan PH-tasapainoa.

Elävä hiiva estää nopean pH:n pudotuksen eli happamuuden lisääntymisen suolistossa ja siten mm. vähentää koliikin eli ähkyn ilmenemistä ja liiallista suolistokaasujen muodostumista.

Elävät hiivasolut myös vakauttavat paksusuolen olosuhteet hyötymikrobeille suotuisiksi. Tästä seuraa tehokkaampi kuitujen sulaminen ja parempi, nopeampi ravintoaineiden imeytyminen sekä suoliston tasaisempi toiminta.

Hevosen suoliston tasapaino häiriintyy herkästi mm. ruokinnan muutosten yhteydessä, rasittavissa tilanteissa kuten kuljetusten aikana sekä kovassa rasituksessa kuten kilpailutilanteissa.

Mikrobikannan palautuminen normaaliksi voi kestää useita viikkoja, mikä voi heikentää vointia ja suorituskykyä, joten ruoansulatuksen normaalin toiminnan varmistaminen on erittäin tärkeää.

Tuotetta suositellaan myös tammoille ennen varsomista, sillä sen on todettu lisäävän tammanmaidon energiapitoisuutta sekä sokerin, proteiinin ja hyödyllisten aminohappojen määrää maidossa.

Suositellaan myös seniorihevosten ruoansulatuksen tasapainottamiseen sekä yleisesti herkkävatsaisille hevosille.

PDF-TUOTEKORTTI

Kattava tuotekuvaus englanniksi & Datasheet (jossa hyvin tarkat tuotetiedot)

https://www.dodsonandhorrell.com/product/yea-sacc