fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Vitalise 1L

D&H Vitalise 1L

D&H Vitalise 1L

Tuotekoodi: 30010

D&H Vitalise on monipuolinen, nestemäinen sekoitus hevoselle tärkeitä B-vitamiineja sekä kuparia ja rautaa.

Stimuloi myös hevosen ruokahalua

 

D&H Vitalise -lisäravinne on kehitetty stimuloimaan hevosen ruokahalua, antamaan lisäenergiaa kovassa rasituksessa olevalle hevoselle sekä lisäravinteeksi hevoselle, joka saa vähemmän väkirehua tai kuitua tai syö enimmäkseen viljaa ja tarvitsee siksi ylimääräisen vitamiiniannoksen tukemaan hevosen omaa luonnollista vitamiiniaineenvaihduntaa.

Se on monipuolinen, nestemäinen sekoitus hevoselle tärkeitä B-vitamiineja sekä kuparia ja rautaa, jotka vaikuttavat mm. hermostoon, energia-aineenvaihduntaan, ruokahaluun, lihasten ja sydämen toimintaan sekä immuunipuolustusjärjestelmään.

Erityisesti B1-vitamiini on kilpaileville ja kovassa treenissä oleville hevosille tärkeä lisä, koska se vaikuttaa keskeisesti hiilihydraattien ja rasva-happojen aineenvaihduntaan sekä hermoston toimintaan. B

Biotiinilla eli B7-vitamiinilla on keskeinen osa hevosen energian-tuotannossa. Lisäksi sen puutos näkyy mm. kavioiden heikkona laatuna ja  kasvun hidastumisena, mikä alentaa hevosen suorituskykyä. Biotiinin puutoksen on myös osoitettu alentavan vastustuskykyä erilaisia infektiotauteja vastaan. 

PDF-TUOTEKORTTI