fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Ulca-Tonic 1L

D&H Ulca-Tonic 1L

D&H Ulca-Tonic 1L

Tuotekoodi: 30022 / 30024

D&H Ulca-Tonic on nestemäinen yrttivalmiste,  joka on kehitetty erityisesti ylläpitämään ja tasapainottamaan hevosen mahan ja ruoansulatuksen normaalia toimintaa.

Tuotetta suositellaan herkkävatsaisille sekä suoliston ja mahan ongelmista, kuten vatsahaavasta, ähkystä tai löysästä vatsasta kärsiville hevosille. 

Tuotteen teho perustuu sen sisältäminen yrttien (Punajalavauute, lakritsajuuri, kamomilla, raunioyrtti, minttu, kurpitsansiemen) yhteistyöhön.

D&H Ulca-Tonic on nestemäinen yrttivalmiste ja lisäravinne, joka on kehitetty erityisesti ylläpitämään ja tasapainottamaan hevosen mahan ja ruoansulatuksen normaalia toimintaa sekä ehkäisemään ja lievittämään erilaisia vatsaongelmia ja -vaurioita, kuten vatsahaavaa. Tällä pyritään kokonaisvaltaisesti varmistamaan hevosen mahan ja suoliston terveellinen toiminta.

Tuotteen teho perustuu sen sisältäminen yrttien, kuten lakritsijuuren ja punajalavan, yhteistyöhön.

Punajalavauute paksuntaa vatsan limakerrosta ja samalla rauhoittaa ja suojaa sitä.

Lakritsijuuri on vaikutuksiltaan antibakteerinen ja -viraalinen eli viruksia tuhoava, joten se sopii bakteeriperäisten tulehdusten ja suolistosairauksien, kuten vatsahaavan, itsehoitoon.

Kamomillalla on rauhoittava vaikutus ja sitä käytetään erilaisten tulehdustilojen, kuten vatsahaavan, hoidossa sekä suoliston ja vatsan hyvinvoinnin varmistamiseen. Kamomilla myös ehkäisee tulehduksia vatsan limakalvoilla ja lievittää kipua.

Raunio-yrtillä on tulehduksia estävä vaikutus ja se sisältää runsaasti luonnollisia, hevosen vastuskykyä ja immuunipuolustustusta tehostavia antioksidantteja.

Minttu lisää ruokahalua, soveltuu ruuansulatusogelmien hoitoon ja lievittää vatsakipuja.

Kurpitsan-siemen edistää ruoansulatusta ja sisältää paljon hyödyllisiä ravinteita, kuten magnesiumia, sinkkiä ja rautaa. Se on myös erinomainen E-vitamiinin lähde.

Tuotetta suositellaan herkkävatsaisille sekä suoliston ja mahan ongelmista, kuten vatsahaavasta, ähkystä tai löysästä vatsasta kärsiville hevosille.

Voit käyttää sitä myös muun ruokinnan lisänä rasittavissa tilanteissa ja ympäristönvaihdosten yhteydessä, kuten kilpailutilanteissa, kuljetusten aikana ja laitumelle siirryttäessä tai hevosen ruokintaa muutettaessa.

Tämä lisäravinne yhdessä sopivan väkirehun (esimerkiksi Alfalfa Oil Plus tai vähän tärkkelystä sisältävät Staypower Cubes ja ERS Cubes) kanssa auttaa hevostasi ja poniasi normalisoimaan vatsan ja ruoansulatuksen terveen ja ongelmattoman toiminnan.

Täyden vaikutuksen saat 2-3 viikon ruokinnan jälkeen.

Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.

PDF-TUOTEKORTTI

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

 • D&H Placid 1kg

  D&H Placid 1kg

  D&H Placid on yhdistelmä rentouttavia ja rauhoittavia yrttejä sekä magnesiumia. 

  Se on tarkoitettu erityisesti hevosille ja poneille, jotka stressaantuvat, hermostuvat tai kiihtyvät helposti. 

  Sopii erinomaisesti myös herkästi kuumeneville ja kiimaisille hevosille helpottamaan ja tasaamaan temperamentin vaihteluita. 

  Rauhoittaa hevosta esimerkiksi kuljetusten aikana ja vieraassa ympäristössä ja seurassa.