fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Soya Oil 5L

D&H Soya Oil 5L

D&H Soya Oil 5L

Tuotekoodi: 42426

D&H Soya Oil on puhdasta kylmäpuristettua elintarvikelaatuista soijaöljyä. 

Se antaa korkealaatuista lisäenergiaa vatsaystävällisessä, tiiviissä ja tasaisesti vapautuvassa muodossa.

Soijaöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja, jotka parantavat hevosen yleiskuntoa ja vastuskykyä, karvan laatua ja kiiltoa sekä ennaltaehkäisevät ja hoitavat ihon ongelmia. 

5 L riittoisa kanisteri

 

D&H Soya Oil on puhdasta, 100 %:sta kylmäpuristettua, elintarvikelaatuista soijaöljyä.

Se antaa korkealaatuista lisäenergiaa vatsaystävällisessä, tiiviissä ja tasaisesti vapautuvassa muodossa.

Soijaöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja, jotka parantavat hevosen yleiskuntoa ja vastuskykyä, karvan laatua ja kiiltoa sekä ennaltaehkäisevät ja hoitavat ihon ongelmia.

Suositellaan erityisesti kilpahevosille ja raskaaseen harjoitukseen nopean ja turvallisen lisäenergian lähteeksi tai tilanteisiin, joissa väkirehuannos ei riitä kattamaan tarvittavaa energiamäärää.

Soveltuu myös herkästi kuumeneville, lihasongelmaisille ja herkkävatsaisille sekä liikalaihuudesta kärsiville hevosille.

Ihanteellinen tuote ravihevosille ja kenttä-, este-, koulu- ja kilpa-ratsuille suorituskykyä ja lihaskuntoa parantamaan.

Sopii erinomaisesti myös jalostus- ja kasvatuskäyttöön, nuorille hevosille ja seniorihevosten ruokavalion osaksi tukemaan lihasmassan säilyttämistä ja ruoansulatusta.

Voidaan käyttää tarvittaessa ali-painoisen hevosen painon kasvattamiseen kontrolloidusti tai parantamaan tarjottavan karkearehuruokinnan laatua.

Sekoita öljy muuhun ruokintaan.

PDF-TUOTEKORTTI