fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Hedgerow Herbs 1kg

D&H Hedgerow Herbs 1kg

D&H Hedgerow Herbs 1kg

Tuotekoodi: 42569

D&H Hedgerow Herbs

on maittava ja hyvin monipuolinen yrttiseos

Se sisältää useita hevosen laitumella päivittäin ravinnokseen käyttämiä terveellisiä luonnonyrttejä tiiviissä ja riittoisassa muodossa.

Erinomainen ravintolisä hevoselle vaikka talvikaudella!

Sisältää nokkosta, minttua, ruusunmarjaa,timjamia,voikukkaa, oreganoa ja puna-apilaa.

Kaikilla näillä omat terveyttä ja hyvinvointia tukevat ominaisuutensa.

 

D&H Hedgerow Herbs on maittava ja monipuolinen yrttiseos, joka sisältää useita hevosen laitumella päivittäin ravinnokseen käyttämiä terveellisiä luonnonyrttejä tiiviissä ja riittoisassa muodossa. Erinomainen ravintolisä hevoselle vaikka talvikaudella!

Seos sisältää nokkosta ja minttua, jotka auttavat ylläpitämään tervettä ihoa ja karvapeitettä ja torjuvat iho-ongelmia kuten ihottumaa. Ne vahvistavat hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta, torjuvat allergisia reaktioita, hillitsevät tulehduksia ja nopeuttavat paranemista. Lisäksi niillä on limaa irrottava ja näin hevosen hengitysteitä hoitava vaikutus.

Minttu myös rauhoittaa ruoansulatusta ja lisää ruokahalua. Sen sisältämät flavonoidit stimuloivat maksaa ja lisäävät sappinesteen eritystä.

Nokkonen sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, luonnollisia mineraalisuoloja sekä hevosen karvan kiiltoa ja kuntoa parantavia öljyjä. Nokkonen ylläpitää kavioiden kuntoa ja toimii myös nivel- ja jännevammojen ehkäisyssä ja hoidossa. Sen kuitu tukee vatsan ja suoliston toimintaa.

Ruusunmarja on terveellinen ja ravinteikas, vatsaa hoitava ja suoliston toimintaa voimistava sekä nivelkipuihin lievitystä tuova ainesosa. Siinä on lisäksi runsaasti eri vitamiineja ja immuunipuolustusta vahvistavia antioksidantteja, mm. C-vitamiinia, joka vaikuttaa suotuisasti raudan imeytymiseen elimistössä, jänteiden ja nivelsiteiden muodostumiseen ja uusiutumiseen sekä yleisesti tehostaa aineenvaihduntaa. Ruusunmarjan sisältämä magnesium rauhoittaa ja ehkäisee lihaskramppeja.

Timjamilla on limaa irrottava vaikutus ja se auttaa hevosten erilaisiin hengitystieongelmiin ja yskään. Se myös tehostaa aineenvaihduntaa ja edistää ruoansulatuksen toimintaa ehkäisten näin esim. ähkyn eli koliikin esiintymistä ja liiallista kaasun-muodostusta. Timjamilla on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

Ravinteikas ja maittava voikukka tunnetaan hevosen yleiskuntoa ja hyvinvointia parantavana ja elimistöä virkistävänä ja vahvistavana, palauttavana ja puhdistavana luonnonkasvina. Se auttaa ruuansulatusongelmiin kuten ummetukseen, hoitaa munuaisia ja maksaa sekä lisää elimistön luonnollista elektrolyyttituotantoa. Lisäksi sillä on tulehdusta ja kipua vähentäviä sekä nestettä poistavia ominaisuuksia. Se sisältää myös runsaasti vitamiineja ja kivennäisiä, kuten kavioita voimistavaa biotiinia.

Oregano sisältää runsaasti luonnollisia, immuunipuolustusta ja vastustuskykyä voimistavia antioksidantteja. Se auttaa erilaisiin hengitysteiden ja ruuansulatuksen ongelmiin. Sillä on myös antibakteerisia ja -viraalisia sekä tulehdusta lievittäviä ja yleiskuntoa kohottavia, virkistäviä ominaisuuksia.

Puna-apila edistää hengitysteiden hyvinvointia ja irrottaa limaa. Se on hyvin ruokaisaa ja sisältää runsaasti valkuaista, ravinteita ja luonnollisia antioksidantteja, mm. C-vitamiinia. 

PDF-TUOTEKORTTI