fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Electrolytes

D&H Electrolytes

D&H Electrolytes

Tuotekoodi: 30004 / 30005 / 30006

D&H Electrolytes

on jauhemainen, kivennäispohjainen elektrolyytti.

Se korvaa kovassa harjoituksessa, kilpailuissa tai lämpimällä ilmalla voimakkaan hikoilun myötä aiheutuvaa elektrolyyttisuola- ja ravinnehukkaa.

Lyhentää suorituksesta palautumiseen menevää aikaa, helpottaa juomarefleksin säätelyä lisäten hevosen juomista ja tukee nestetasapainon normalisoitumista.

Voidaan sekoittaa rehun tai juomaveden sekaan

3 eri pakkauskokoa (aina 15 kg saaviin saakka)

 

D&H Electrolytes on jauhemainen, kivennäispohjainen elektrolyytti, joka korvaa kovassa harjoituksessa, kilpailuissa tai lämpimällä ilmalla voimakkaan hikoilun myötä aiheutuvaa elektrolyyttisuola- ja ravinnehukkaa.

Tuote lyhentää suorituksesta palautumiseen menevää aikaa, helpottaa juomarefleksin säätelyä lisäten hevosen juomista ja tukee nestetasapainon normalisoitumista.

D&H Electrolytes -nesteyttäjä sisältää hevosille ja poneille tärkeitä ravinteita, mineraaleja, hivenaineita, elektrolyyttejä ja suoloja, joita ne menettävät hikoillessaan.

Käytä elektrolyyttejä raskaan suorituksen jälkeiseen hikoilusta toipumiseen ja ylimääräistä hikoilua aiheuttavalla kuumalla ilmalla tai talvisin varmistamaan, että hevonen juo riittävästi eikä pääse kuivumaan.

Myös tavanomaista vähäisempi ruokinta tai ruokahaluttomuus voivat edellyttää ylimääräistä elektrolyyttien käyttöä.

Tuotetta suositellaan raskasta työtä ja kovaa harjoitusta tekeville kilpahevosille ja poneille sekä runsaasti matkustaville ja paljon hikoaville hevosille.

Käytä tuotetta mieluiten 2 tunnin sisällä hikoilusta ja aina kolmanteen päivään asti suorituksen jälkeen varmistamaan täysi toipuminen.

Torjuu myös löysästä ulosteesta syntyvää elektrolyyttihukkaa.

Sekoita rehun tai juomaveden sekaan (0,5 dl elektrolyyttiä 2,5 litraan vettä) ja varmista samalla riittävä juomaveden saanti.

3 eri pakkauskokoa.

PDF-TUOTEKORTTI