fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Devil's Claw Root 1,5kg

D&H Devil's Claw Root 1,5kg

D&H Devil's Claw Root 1,5kg

Tuotekoodi: 20014

D&H Devil's Claw Root 

Hevosen / ponin vaivattoman liikkumisen ja nivelterveyden varmistamiseen, nivelten jäykkyyden (nivelkivut, nivelrikko) ehkäisyyn ja lihaskipujen ja luuston ongelmien hoitamiseen.

Käytetään myös torjumaan tulehduksia, kuumetta, allergiaa ja kroonisia kiputiloja sekä ruoka-halun lisääjänä (stimuloi ruuansulatusta).

Sopii erityisesti vanhemmille hevosille ja poneille.

Ei suositella kantaville tai imettäville tammoille / Voi ärsyttää vatsaa, joten ei suositella mahahaavaisille hevosille

Saatavissa myös nesteenä.

Varoaika 4 vrk

 

D&H Devil's Claw Root -yrttiä (Harpagophytum procumbens, tunnetaan myös nimellä harpagojuuri, pirunkoura tai paholaisen kynsi) on perinteisesti käytetty hevosen vaivattoman liikkumisen ja nivelterveyden varmistamiseen, nivelten jäykkyyden (nivelkivut, nivelrikko) ehkäisyyn ja lihaskipujen ja luuston ongelmien hoitamiseen sekä pehmytkudosten hyvinvoinnin ylläpidossa.

Tätä alunperin afrikkalaista kasvia käytetään myös torjumaan tulehduksia, kuumetta, allergiaa ja kroonisia kiputiloja sekä ruoka-halun lisääjänä. (Sillä on on rauhoittavia ja ruuansulatusta stimuloivia ominaisuuksia.)

Sopii erityisesti vanhemmille hevosille ja poneille. Sitä ei suositella kantaville tai imettäville tammoille. Voi ärsyttää vatsaa, joten ei suositella mahahaavaisille hevosille.

Voi aiheuttaa positiivisen tuloksen doping-testissä, joten lopeta käyttö vähintään 4 vuorokautta ennen kisaamista!

Saatavissa myös nesteenä.

Varoaika 4 vrk.

 

PDF-TUOTEKORTTI

 

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös