fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Yrtit » D&H Cushcare Supplement 3 Kg

D&H Cushcare Supplement 3 Kg

D&H Cushcare Supplement 3 Kg

Tuotekoodi: Ennakko11

D&H Cushcare Supplement on  viljaton monipuolinen ja vähäkalorinen, pellettimuotoinen lisäravinne.

Se on suunniteltu erityisesti vanhempien hevosten painon ja terveyden ylläpitoon sekä hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan normaalin tasapainon varmistamiseen. 

Sisältää erittäin vähän sokeria ja tärkkelystä, joten se soveltuu mm. kaviokuumeesta kärsiville hevosille ja poneille. 

Sisältää kaikki hevosen päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset tiiviissä, tehokkaasti imeytyvässä muodossa ja sopivan runsaina, tasapainoisina pitoisuuksina. 

Sisältää paljon hyvin sulavia kuituja-> luovuttaa hidasta energiaa ja auttaa samalla hevosen ruoansulatusta.

Elävä Actisaf-hiiva ja prebiootit edistävät vatsan ja suoliston normaalia toimintaa ja ehkäisevät vatsaongelmien syntyä.

C- ja E-vitamiini sekä seleeni vahvistavat hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta, antavat suojaa taudeilta ja tulehduksilta sekä auttavat lihaksiston toimintaa ja suorituksesta toipumista. 

B-vitamiinia, karnitiinia ja soijalesitiiniä tehostavat hevosen rasva-aineenvaihduntaa.

Seoksessa biotiinia, sinkkiä, glukosamiinia ja omega 3 -rasvahappoja niveltenterveyden ja liikkuvuuden ylläpitoon.

Lisäksi hyödyllisiä yrttejä, mm. kanelia insuliiniaineenvaihdunnan avuksi ja munkinpippuria hormonitoiminnan tasapainottamiseen.

Riittoisa:

Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 40 – 80 g päivässä / Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 80 – 120 g päivässä

 

D&H Cushcare Supplement on innovatiivinen, monipuolinen ja vähäkalorinen, pellettimuotoinen lisäravinne.

Se on suunniteltu erityisesti vanhempien hevosten painon ja terveyden ylläpitoon sekä hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan normaalin tasapainon varmistamiseen.

Sisältää erittäin vähän sokeria ja tärkkelystä, joten se soveltuu erinomaisesti myös ylipainoisille ja helposti painoaan kasvattaville, levossa oleville, vähän harjoitteleville tai kaviokuumeesta kärsiville hevosille ja poneille.

Ravinteikas lisä sisältää kaikkia hevosen päivittäin tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita tiiviissä, tehokkaasti imeytyvässä muodossa ja sopivan runsaina, tasapainoisina pitoisuuksina.

Sisältää paljon hyvin sulavia kuituja-> luovuttaa hidasta energiaa ja auttaa samalla hevosen ruoansulatusta.

Rehun sisältämät Actisaf-hiiva ja prebiootit edistävät vatsan ja suoliston normaalia toimintaa, auttavat nesteytystä, painon-hallintaa ja ravinnon imeytymistä sekä ehkäisevät vatsaongelmien, kuten koliikin, syntymistä ylläpitäen samalla suoliston tervettä bakteerikantaa ja vatsan PH-tasapainoa.

Lisätyt luonnolliset antioksidantit, mm. C- ja E-vitamiini sekä seleeni vahvistavat hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta, antavat suojaa taudeilta ja tulehduksilta sekä auttavat lihaksiston toimintaa ja suorituksesta toipumista.

Tutkimustietoon pohjaava resepti sisältää myös mm. lisättyä B-vitamiinia, karnitiinia ja soijalesitiiniä tehostamaan hevosen rasva-aineenvaihduntaa sekä biotiinia, sinkkiä, glukosamiinia ja omega 3 -rasvahappoja niveltenterveyden ja liikkuvuuden ylläpitoon.

Sisältää lisäksi hyödyllisiä yrttejä, mm. kanelia insuliiniaineenvaihdunnan avuksi ja munkinpippuria hormonitoiminnan tasapainottamiseen.

Pellettimuotoisena helppo annostella muun ruokinnan oheen.

Viljaton.

Kokeile myös Cushcare Condition -täysrehua!

PDF TUOTEKORTTI