fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Ravi/Racing » D&H Starter Cubes 20 Kg

D&H Starter Cubes 20 Kg

D&H Starter Cubes 20 Kg

Tuotekoodi: 44011

D&H Starter Cubes on pellettimuotoinen täysrehu.

Se on kehitetty nuorten, harjoittelun ja kilpailun aloittavien ravi- ja kilpa-hevosten ravitsemuksellisiin tarpeisiin ja erityisesti tukemaan / huolehtimaan kasvavan hevosen luuston kehittymistä.

Se sopii myös tauolta palaavien hevosten ruokinnan perustaksi. 

Rehu sisältää runsaasti kaikkia (vielä) kasvavan hevosen tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisiä (kovemmankin harjoituksen tarpeisiin) helposti imeytyvässä muodossa.

Rehun sisältämät elektrolyytit edistävät hikoilusta / rasituksesta palautumista.

Elävä Actisaf-hiiva auttaa ruoansulatusta ja ehkäisee näin suolisto-ongelmia esimerkiksi harjoittelussa, kuljetusten aikana ja kilpailutilanteessa. 

Sinkki, metioniini ja biotiini vahvistavat kavioita.

Korkea E- ja C-vitamiinipitoisuus sekä rehun kasviperäiset antioksidantit tukevat lihasten optimaalista toimintaa suorituksessa ja toipumista sen jälkeen.

D&H Starter Cubes on pellettimuotoinen täysrehu, joka on kehitetty nuorten, harjoittelun ja kilpailun aloittavien ravi- ja kilpa-hevosten ravitsemuksellisiin tarpeisiin ja erityisesti tukemaan kasvavan hevosen luuston kehittymistä.

Se sopii myös tauolta palaavien hevosten ruokinnan perustaksi.

Starter Cubes tarjoaa runsaasti energiaa ja korkealaatuista proteiinia, jonka moni-puolinen aminohappokoostumus, mm. runsas lysiini, tukee lihasten kasvua, suorituskykyä ja palautumista.

Rehu sisältää runsaasti kaikkia kasvavan hevosen tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita kovemmankin harjoituksen tarpeisiin helposti imeytyvässä muodossa.

Rehun sisältämät elektrolyytit edistävät hikoilusta palautumista. 

Actisaf-hiiva auttaa ruoansulatusta, kuitujen sulamista ja ravinteiden imeytymistä ja ehkäisee näin suolisto-ongelmia esimerkiksi harjoittelussa, kuljetusten aikana ja kilpailutilanteessa.

Lisätyt sinkki, metioniini ja biotiini vahvistavat kavioita. Korkea E- ja C-vitamiinipitoisuus sekä rehun kasviperäiset antioksidantit tukevat lihasten optimaalista toimintaa suorituksessa ja toipumista sen jälkeen.

PDF TUOTEKORTTI