fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Ravi/Racing » D&H Racehorse Cubes 20 Kg

D&H Racehorse Cubes 20 Kg

D&H Racehorse Cubes 20 Kg

Tuotekoodi: 44003

D&H Racehorse Cubes on pellettimuotoinen täysrehu, joka on kehitetty erityisesti kilpa- ja ravihevosten ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Racehorse Cubes tarjoaa runsaasti energiaa ja korkealaatuista proteiinia.

Tärkeänä lisäenergian ja ravinteiden lähteenä rehussa on myös vatsaystävällinen riisi.

Sisältää kaikki kilpahevosen tarvitsemat vitamiinit ja kivenäiset.

Rehun sisältämät elektrolyytit edistävät rasituksesta / hikoilusta palautumista.

Elävä Actisaf-hiiva edistää ruoansulatuksen toimintaa, kuitujen sulamista ja ylläpitävät suoliston bakteerikantaa sekä vatsan PH-tasapainoa.

Biotiini huolehtii kavioiden terveydestä.

 

D&H Racehorse Cubes on pellettimuotoinen täysrehu, joka on kehitetty erityisesti kilpa- ja ravihevosten ravitsemuksellisiin tarpeisiin harjoittelukauden aikana.

Racehorse Cubes tarjoaa runsaasti energiaa ja korkealaatuista proteiinia, jonka monipuolinen amino-happokoostumus, mm. runsas lysiini, tukee lihasten kasvua, suorituskykyä ja palautumista.

Tärkeänä lisäenergian ja ravinteiden lähteenä rehussa on myös vatsaystävällinen riisi.

Rehu sisältää runsaasti kaikkia hevosen tarvitsemia vitamiineja ja kivennäis-aineita kovemmankin harjoituksen tarpeisiin helposti imeytyvässä muodossa.

Rehun sisältämät elektrolyytit edistävät rasituksesta / hikoilusta palautumista ja sen sisältämä Actisaf-hiiva auttaa ruoansulatuksen toimintaa, kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ehkäisee suoliston ongelmia ja ylläpitää sen terveellistä bakteerikantaa ja vatsan PH-tasapainoa. Tämä vahvistaa oleellisesti hevosen suorituskykyä harjoittelun aikana sekä itse kilpailutilanteessa.

Biotiini huolehtii kavioiden terveydestä.

PDF- TUOTEKORTTI