fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Pouches » D&H Pouches Take Control 800 g

D&H Pouches Take Control 800 g

D&H Pouches Take Control 800 g

Tuotekoodi: 30109

Take Control 800 g (hermostuneen käytöksen hillintään / hevosen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin)

D&H osaamista parhaimmillaan.

Tuotteessa yhdistyvät yrttituntemus ja tieteellinen osaaminen toisilleen synergiaa tuottaen.
 

D&H Take Control on maistuva, pellettimuotoinen lisäravinne rauhoittamaan ja tasapainottamaan stressaantuneen, herkästi hermoilevan, jännittävän tai helposti kuumenevan hevosen käytöstä. Stressinpurku tapahtuu hevosen hyvinvointia tukien.

Suositellaan käytettäväksi mm. kilpailutilanteissa, kuljetusten aikana, vieraassa majoituksessa tai seurassa ja muiden ympäristönmuutosten yhteydessä sekä muutettaessa päivittäisen harjoittelun tahtia tai muotoa.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia:

Elävä Actisaf-hiiva edistää mahan ja suoliston toimintaa, ylläpitää sen tervettä bakteerikantaa ja pitää vatsan PH-tasapainon kohdillaan.

Magnesium, kalsium, MSM-rikki ja Omega-3-rasvahappot pitävät lihakset ja jänteet terveinä.

Sitruunamelissa ja kamomilla sisältävät runsaasti luonnollisia anti-oksidantteja, jotka tukevat hevosen vastuskykyä ja hillitsevät tulehduksia.

Hyvinvoiva hevonen todennäköisesti myös stressaa vähemmän.

Kätevä uudelleensuljettava pussi: helppo käyttää, hyvä säilyvyys, sopiva koko!

D&H Take Control on kätevä ja maistuva, pellettimuotoinen lisäravinne, joka on kehitetty rauhoittamaan ja tasapainottamaan stressaantuneen, yliherkän, herkästi hermoilevan, jännittävän tai helposti kuumenevan hevosen käytöstä.

Sen monipuolinen yrtti- ja ravinneseos auttaa hevosta keskittymään ja varmistaa sen hermoston normaalin toiminnan.

Suositellaan käytettäväksi tilanteissa, jotka aiheuttavat hevoselle henkistä kuormitusta ja stressiä, kuten kilpailutilanteissa, kuljetusten aikana, vieraassa majoituksessa tai seurassa ja muiden ympäristönmuutosten yhteydessä sekä muutettaessa päivittäisen harjoittelun tahtia tai muotoa tai hevosen ruokintaa.

Sisältää hevosen vastustuskykyä ja immuunipuolustusta vahvistavia luonnollisia antioksidantteja.

Lisätty Actisaf-hiiva edistää ruoansulatusta ja mahan ja suoliston toimintaa. Se tehostaa kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ehkäisee suoliston ongelmia ja ylläpitää sen terveellistä bakteerikantaa ja vatsan PH-tasapainoa. Terve ruoansulatus voimistaa osaltaan hevosen suorituskykyä.

Sisältää myös keskeisiä nivelten, nivelsiteiden, lihasten ja jänteiden terveyteen vaikuttavia ainesosia, kuten magnesiumia, kalsiumia, MSM-rikkiä ja Omega-3-rasvahappoja.

PDF TUOTEKORTTI