fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Perusrehut » D&H High Fibre Mix 20kg

D&H High Fibre Mix 20kg

D&H High Fibre Mix 20kg

Tuotekoodi: 20 kg

High Fibre Mix on runsaskuituinen, myslimuotoinen täysrehu, joka koostuu pääasiassa erilaisista karkearehutyypeistä. Rehun tärkkelys- ja sokeripitoisuus on erittäin alhainen ja sen sisältämä energia on tasaisen hitaasti vapautuvassa, vatsaystävällisemmässä muodossa.

Terveellinen ja vähäkalorinen vaihtoehto esimerkiksi ylipainoisille ja herkästi kuumeneville hevosille ja poneille. Rehu sopii myös kaviokuumealttiille tai ruoansulatuksen häiriöistä kärsiville hevosille.

 

High Fibre Mix on runsaskuituinen, myslimuotoinen täysrehu, joka koostuu pääasiassa erilaisista karkearehutyypeistä. Sen ainesosista suuri osa on muuta kuin viljaa, joten rehun tärkkelys- ja sokeripitoisuus on erittäin alhainen ja sen sisältämä energia on tasaisen hitaasti vapautuvassa, vatsaystävällisemmässä muodossa. Niinpä se on tasapainoinen, terveellinen ja vähäkalorinen vaihtoehto esimerkiksi ylipainoisille ja herkästi kuumeneville hevosille ja poneille. Rehu sopii myös kaviokuumealttiille tai ruoansulatuksen häiriöistä kärsiville hevosille. Sisältää myös kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset helposti imeytyvässä muodossa sekä lisättyä biotiinia, joka hoitaa hevosen kavioita. Maukas ja helposti pureskeltava, monipuolinen koostumus.

PDF-TUOTEKORTTI

Kattava tuotekuvaus englanniksi & Datasheet (jossa hyvin tarkat tuotetiedot)

https://www.dodsonandhorrell.com/product/high-fibre-mix