fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Perusrehut » D&H Build Up Cubes 20kg

D&H Build Up Cubes 20kg

D&H Build Up Cubes 20kg

Tuotekoodi: 45344C

Dodson & Horrell rehusarjan lippulaivan Build Upin pellettiversio. Pelletti on ruokinnallisesti varma valinta ja hinnaltaan muesleja huokeampi vaihtoehto.

Build Up Cubes on maittava pellettimuotoinen täysrehu hevosille ja poneille, joiden lihasmassaa halutaan kasvattaa kontrolloidusti ja terveellisesti.

Rehu sisältää paljon korkealaatuista proteiinia, jonka monipuolinen aminohappo-koostumus, mm. lisätty lysiini, tukee lihasten kasvua.

Rehu sisältää runsaasti öljyä ja helposti sulavia kuituja (pitkäkestoista, tasaisesti vapautuvaa energiaa) sekä kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset, kovankin harjoituksen tarpeisiin, hyvin imeytyvässä muodossa.

Rehun korkea B-vitamiinipitoisuus, tärkkelyksen vatsaystävällinen rakenne ja yrtit tekevät siitä erittäin maistuvaa.

Rehuun lisätty Actisaf-hiiva edistää ruoansulatusta ja auttaa välttämään liikaruokinnan ongelmat. Magnesiumlisä rauhoittaa.

 

PDF TUOTEKORTTI

 

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

 • D&H Build&Glow 20kg

  D&H Build&Glow 20kg

  D&H Build & Glow on pellettimuotoinen täydennysrehu, joka on tarkoitettu erityisesti hallittua painonlisäystä tavoitteleville tai liian helposti laihtuville hevosille. 

  Sisältää erittäin runsaasti öljyjä, jotka vapauttavat energiaa vatsa-ystävällisesti ja tasaisesti sekä ylläpitävät hevosen ihon ja karvapeitteen terveyttä ja kiiltoa. 

  Hitaasti vapautuvan energian lähteenä rehu sopii erinomaisesti myös helposti kuumeneville hevosille. 

  Kohentaa hevosen yleiskuntoa ja ulkonäköä, joten sitä suositellaan myös näyttely- ja myyntihevosten säännölliseen ruokintaan. 

   

 • KRAFFT Lucerne Chopped 20 kg

  KRAFFT Lucerne Chopped 20 kg

  Lämpökuivattua sinimailasta (alfalfaa) hakkeena