fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Korsirehut » D&H Safe&Sound 18kg

D&H Safe&Sound 18kg

D&H Safe&Sound 18kg

Tuotekoodi: 46668

D&H Safe & Sound on yhdessä eläinlääkäriden kanssa kehitetty karkearehupohjainen, runsaskuituinen täysrehu erityisesti kavio-kuumeesta kärsiville ja siihen helposti sairastuville hevosille ja poneille.

Erittäin alhainen sokeri- ja tärkkelyspitoisuus ja vähän energiaa

Actisaf-hiiva edistää ruoansulatusta ja suoliston toimintaa ja auttaa ehkäisemään vatsaongelmia, kuten ähkyä.

Biotiinia, sinkkiä ja metioniinia varmistamaan hevosen / ponin kavioiden terveys ja kunnossapysyminen sekä MSM-rikkiä vahvistamaan nivelten ja jänteiden toimintaa ja hevosen/ponin vaivatonta liikkumista.

Sisältää hevosen / ponin tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset tiiviissä ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa.

B-vitamiinilisä tehostaa aineenvaihduntaa

D&H Safe & Sound on yhdessä eläinlääkäriden kanssa kehitetty karkearehupohjainen, runsaskuituinen täysrehu erityisesti kavio-kuumeesta kärsiville ja siihen helposti sairastuville hevosille ja poneille tukemaan niiden tervehtymistä.

Myslimuotoisessa rehussa on erittäin alhainen sokeri- ja tärkkelyspitoisuus ja vähän energiaa.

Runsas kuidun määrä luovuttaa sulaessaan hidasta, vatsaystävällistä energiaa ja auttaa samalla hevosen ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa.

Rehun sisältämä Actisaf-hiiva edistää ruoansulatusta ja suoliston toimintaa ja auttaa ehkäisemään vatsaongelmia, kuten ähkyä.

Tutkimustietoon kavio-kuumeen hoidosta perustuva resepti sisältää mm. lisättyä biotiinia, sinkkiä ja metioniinia varmistamaan hevosen / ponin kavioiden terveys sekä MSM-rikkiä, jolla vahvistetaan nivelten ja jänteiden toimintaa ja hevosen vaivatonta liikkumista.

Ravinnerikas rehu sisältää hevosen tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset tiiviissä ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa.

Rehun antioksidantit vahvistavat hevosen immuunipuolustusta ja terveydentilaa. B-vitamiinilisä tehostaa aineenvaihduntaa.

Sisältää monipuolisesti hoitavia yrttejä ja on erittäin maittava.

Voidaan käyttää ympäri vuoden.

Sopii myös helposti kuumeneville hevosille.

PDF-TUOTEKORTTI