fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Korsirehut » D&H Fibre Fusion 16 Kg

D&H Fibre Fusion 16 Kg
D&H Fibre Fusion 16 Kg

D&H Fibre Fusion 16 Kg

Tuotekoodi: 40103

D&H Fibre Fusion on ainutlaatuinen sekoitus alfalfaa (sinimailasta), silputtua heinää sekä esparsetti-hernekasvia.

Sisältää runsaasti helposti sulavia kuituja sekä runsasenergisiä kasviöljyjä.

Matala tärkkelys- ja sokeripitoisuus (4,5 / 6,5 %)

Rehun sisältämät prebiootit ja elävä Actisaf-hiiva edistävät ruoansulatuksen toimintaa, kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä. Ne myös ehkäisevät suoliston ongelmia ja ylläpitävät sen tervettä bakteerikantaa sekä vatsan PH-tasapainoa.

Tuote myydään paaleissa.

 

D&H Fibre Fusion on ainutlaatuinen sekoitus alfalfaa (sinimailasta), silputtua heinää sekä esparsetti-hernekasvia.

Se on hyvin maittavaa ja sisältää erittäin runsaasti vatsaystävällisiä, helposti sulavia kuituja sekä runsasenergisiä kasviöljyjä.Nämä auttavat pitämään hevosen ruoansulatuksen huippukunnossa.

Rehun tärkkelys- ja sokeripitoisuus on matala ja sen sisältämä energia tulee ensi sijassa runsaista kasviöljyistä ja -kuiduista.

Öljy antaa vatsaystävällistä, tasaisesti vapautuvaa lisäenergiaa ja lisäksi parantaa hevosen ihon ja karvapeitteen kuntoa.

Korkea kuitupitoisuus tarjoaa hidasta energiaa ja auttaa hevosen ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa sekä ehkäisee ahmimista.

Fibre Fusion sisältää lisäksi runsaasti korkealaatuista valkuaista ja hevosen tarvitsemia keskeisiä aminohappoja sekä luonnon omia antioksidantteja, jotka tukevat hevosen suorituskykyä ja palautumista.

Rehun sisältämät prebiootit ja Actisaf-hiiva edistävät ruoansulatuksen toimintaa, kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ehkäisevät suoliston ongelmia ja ylläpitävät sen terveellistä bakteerikantaa sekä vatsan PH-tasapainoa.

PDF TUOTEKORTTI