fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Korsirehut » D&H Alfalfa Paali 18 kg

D&H Alfalfa Paali 18 kg

D&H Alfalfa Paali 18 kg

Tuotekoodi: 42010

Kuivattua alfalfaa, johon lisätty hieman melassia poistamaan / sitomaan pölyä.

Runsaasti korkealuokkaista valkuaista, joka ylläpitää ja kasvattaa hevosen lihasmassaa hallitusti. 

Korkea kuitupitoisuus: luovuttaa hidasta energiaa tasaisesti ja vatsaystävällisesti ja auttaa ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa sekä ehkäisee ahmimista ja kuumenemista.

Voidaan tarjota sellaisenaan / syöttää suoraan säkistä / paalista.

 

Alfalfa-hernekasvi eli sinimailanen on laadukas, terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille osana muuta karkearehuruokintaa.

Siinä on runsaasti energiaa ja korkealuokkaista valkuaista, joka ylläpitää ja kasvattaa hevosen lihasmassaa hallitusti ja tarjoaa monipuolisesti hevosen tarvitsemia aminohappoja.

Rehun erittäin korkea kuitupitoisuus luovuttaa hidasta energiaa tasaisesti ja vatsaystävällisesti ja auttaa ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa sekä ehkäisee ahmimista ja kuumenemista.

Alfalfa on myös luonnostaan oivallinen ravinteiden, vitamiinien ja kivennäisten lähde sisältäen mm. runsaasti kalsiumia, joka auttaa hevosen luuston rakentumista ja vahvistumista sekä ruoansulatuksen ja lihaksiston toimintaa.

Sisältää vain vähän tärkkelystä; rehuun on lisätty vähäinen määrä melassia pölyämisen estämiseksi.

Soveltuu erityisesti hevosille keskiraskaassa ja raskaassa harjoituksessa, seniorihevosten ruokavalion osaksi tukemaan lihasmassan säilyttämistä ja ruoansulatusta sekä yleisesti parantamaan tarjottavan karkearehun laatua.

Tunnetaan myös luserni-nimellä.

PDF-TUOTEKORTTI