fien

Hevosrehut » Dodson&Horrell » Balancerit » D&H Senior Support Balancer 15 kg

D&H Senior Support Balancer 15 kg

D&H Senior Support Balancer 15 kg

Tuotekoodi: 41004

D&H Senior Support Balancer on erityisesti ikääntyvän hevosen tarpeisiin suunniteltu kauraton maistuva täysrehu.

Sisältää erittäin runsaasti kaikkia vanhemman hevosen tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita helposti imeytyvässä muodossa.

Maltillisesti tärkkelystä ja sokeria mutta runsaasti korkealaatuista proteiinia

Rehun sisältämät prebiootit ja Actisaf-hiiva edistävät ruoan-sulatusta, auttavat ravinteiden imeytymistä ja ehkäisevät suoliston ongelmia.

MSM-rikki ja glukosamiini ylläpitävät nivelten toimintaa ja terveyttä.

Sinkki, metioniini ja biotiini vahvistavat kavioita ja kalsium luustoa.

Korkea E- ja C-vitamiinipitoisuus sekä rehun kasviperäiset antioksidantit vastustavat ikääntymisen vaikutuksia mm. lihaksistossa.

Sisältää mustapippuria (ruuansulatuksen edistäminen) ja kurkumaa (nivelet, iho, karva & ruuansulatus)

 

D&H Senior Support Balancer on erityisesti ikääntyvän hevosen tarpeisiin suunniteltu maistuva täysrehu.

Rehusta saa alhaisella päivittäisellä ruokintamäärällä hevosen tarvitsemia lisäravinteita ja -energiaa.

Senior Support Balancer sisältää erittäin runsaasti kaikkia vanhemman hevosen tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita helposti imeytyvässä muodossa.

Sen koostumuksessa on maltillisesti tärkkelystä ja sokeria mutta runsaasti korkealaatuista proteiinia, jonka monipuolinen aminohappokoostumus, mm. runsas lysiini, tukee tehokkaasti lihasmassan ylläpitoa.

Rehun sisältämät prebiootit ja Actisaf-hiiva edistävät ruoan-sulatusta, auttavat ravinteiden imeytymistä ja ehkäisevät suoliston ongelmia. Rehun MSM-rikki ja glukosamiini ylläpitävät nivelten toimintaa ja terveyttä. Lisätyt sinkki, metioniini ja biotiini vahvistavat kavioita ja kalsium luustoa. Korkea E- ja C-vitamiinipitoisuus sekä rehun kasviperäiset antioksidantit vastustavat ikääntymisen vaikutuksia mm. lihaksistossa. Sisältää ruoansulatusta edistävää mustapippuria ja kurkumaa, joka vaikuttaa niveliin, karvan laatuun, ihoon ja ruoansulatukseen.

Kauraton.

PDF TUOTEKORTTI